Učinkoviti dezodoranti za ves dan

Učinkoviti dezodoranti za ves dan

Uporabimo učinkovite dezodorante za ves dan in recimo »Adijo neprijetne vonjave«  ter se osvobodimo strahu, da nas naš dezodorant pusti na cedilu in spravi v zadrego. Topli pomladanski dnevi se nadaljujejo in veselimo se jih lahko kar še nekaj prihodnjih mesecev. Privoščite si svobodo pri druženju in aktivnostih in prepustite zadrego neprijetnih vonjav drugim.

Dezodorant je prav gotovo pripomoček, ki ga po jutranjem prhanju  ne smemo spregledati. Nanesemo ga na čisto in priporočljivo je depilirano kožo. Depilirano zato, ker na gladki koži dezodorant lažje opravlja svoje delo  in drugič zato, ker znoja ni tako lahko zmiti iz dlak, kot iz gole kože. Poleg tega pa je na neobritih podpazduhah bakterijam na voljo veliko večja površina za neprijetno spreminjanje znoja v smrdljiv izcedek, ki ga ne more pregnati še tako sladek, dišeč dezodorant….

Pa smo tam …. Sladki dišeči dezodoranti so namenjeni večkratni dnevni uporabi in močan dišeč vonj nam daje občutek varnosti in svežine… Pa je res tako…če že ne vsebujejo nič od oxy…nus , alkohola, parabenov … itd pa je v njih dodana močna sintetična dišava , ki pri dolgotrajni uporabi ne godi našemu telesu. Poskrbimo, da bo naš dezodorant naraven, da sicer s namišljeno plastjo antioksidanta ne bo preprečil naravnega znojenja ampak, da bo preprečil neprijetni vonj. Znojenje je namreč zdravo, zato se ne jezimo na naše žleze. Kiselkasto grenak vonj velikokrat prej podraži tuje nosove, predenj ga zaznamo tudi sami, zato ima učinkovit dezodorant v boju proti neprijetnimi vonjavami pomembno mesto. Naj nima pretiranega vonja, da ga lahko  kombiniramo z drugimi svežimi poletnimi vonji in naj ne vsebuje sintetičnih snovi, ker nam ni vseeno s čim postrežemo in nahranimo naše telo tudi v poletnih dneh.

In še nekaj je pri dobrem dezodorantu pomembno…. Naj ne pušča trajnih madežev na naših oblačilih.

Zato vsi, ki še niste poskusili dezodorantov naravne kozmetike MIRTA zdaj je pravi čas… prijeten vonj sivke, osvežujočega evkalipta in vonja nežne bergamotke in sladke mandarine vam bodo pri jutranji uporabi dali prijeten vonj iz steklene embalaže in vas napolnili s pozitivno energijo, čez dan pa vas bodo diskretno varovali pred neprijetnim vonjem  in trajnimi sledovi znoja na vaših oblačilih. Učinek bo vedno enako osvežujoč in kot je napisala navdušena uporabnica: »Ni me razočaral v šestih urah, niti v osmih in deloval je vse do naslednjega jutranjega tuširanja. Ti dezodoranti so zame najbolj UČINKOVITI«

Deli s prijatelji