Skok v Novo leto

Skok v Novo leto

Še dober teden je pred nami in spet bomo vstopili v Novo leto. Ko v teh dneh delam »zaključne račune« in analiziram leto, ki se izteka najprej ugotovim, da je minilo s svetlobno hitrostjo. In ne vem ali se samo meni zdi ali je tudi pri vas tako, da vsako leto mineva hitreje….

Ob vstopu v Novo leto sprejemamo obljube, kaj bo bolje, kaj bomo z Novim letom spremenili, kaj izboljšali in kako bi ga radi preživeli. Spomnimo se prijetnih in manj prijetnih dogodkov preteklega leta in podoživljamo lepe dneve v družbi družine, prijateljev in znancev. Pomembno je pomisliti predvsem na lepe stvari, na tiste, ki nam dajo energijo za naprej. Na manj lepe pa se spomnimo le kot na izkušnjo s katero smo se nekaj novega naučili in nam bo koristila pri novih dogodkih.

Naše leto je bilo zelo pestro …. veliko novih doživetij, veliko novih znanj in izkušenj, veliko novih poznanstev in tudi novih prijateljstev. V začetku leta je prišla na trg naravna kozmetika MIRTA, ki je mnogim med vami do sedaj že polepšala dan.

Z naravno kozmetiko MIRTA so prišli k vam

  • novi izdelki in predvsem pristni vonji poletja, morja in sonca nežne in neokrnjene narave otoka Lošinja
  • izdelki, ki so v vaš dom prinesli svežino citrusov, umirjenost sivke in medeno mehkobo smilja.
  • izdelki, ki so mogoče tudi spremenili vaš pogled na svet, na mesto in pomembnost narave na vaši kopalniški polički.
  • izdelki, ki so vas prepričali, da je naravno dobro in učinkovito in za nas še kako pomembno
  • izdelki, s katerimi ste lahko polepšali dan tudi svojim najdražjim in z njimi širili krog uporabnikov, ki cenijo in spoštujejo naravno

 

Veseli smo, če ste se našli v zgornjih »srčkih«, veseli smo, da nas je vse več , ki se zavedamo, da je pomembno kaj damo vase, kaj nase in kaj naredimo zase in veseli smo, da ste bili del našega »pestrega« leta.

Ob tem vam želimo vse dobro tudi v prihajajočem Novem letu, veliko dišečih in zdravih trenutkov, srečnih prijateljstev in sončnih poletnih dni tudi takrat, ko mogoče za delček sekunde pomislimo, da ne bo šlo. Želimo vam energijo citrusov, svežino evkalipta, umirjenost in spokojnost sivke in medeno nežnost in zlato sonce nesmrtnega smilja. Želimo vam vse lepo na kar boste pomislili ob vstopu v Novo leto in se veselimo druženja z vami tudi v prihodnje.

Srečno in zdravo 2018 – naravna kozmetika MIRTA

Deli s prijatelji