Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja

Prihajamo na slovenski trg z nežno naravno kozmetiko otoka Lošinja

Začelo se je s preprostim vprašanjem prijateljici v farmaciji: » Kako naj odpravim z belih oblačil rumene madeže dezodorantov, ki jim niti močno belilo ni kos?« V odgovor sem dobila začuden pogled in vprašanje ali se zavedam, kaj vnašam vase, česar ne odstrani iz oblačil niti belilo. Kar strah me je postalo in potem sem naredila red v kopalnici in izločila vse, kar je vsebovalo »neprepoznavne« substance in začela iskati nekaj naravnega, kar mi  daje občutek varnosti. Ker imam rada morje, sonce, vonj sivke, rožmarina in smilja sem vse to našla na otoku Lošinju v  naravni kozmetiki MIRTA…

Sledila so testiranja doma, med prijateljicami, znanci in navdušenje nad uporabo izdelkov. Naravna kozmetika “MIRTA” je narejena iz zdravilnih zelišč, rastlin in eteričnih olj, značilnih za otok Lošinj. V izdelkih so uporabljene 100 – odstotno naravne sestavine, narejene iz najboljših ekološko izdelanih eteričnih olj. Izdelki ugodno vplivajo na naše počutje, zdravje in lep videz, koža pa po uporabi prijetno diši in spominja na poletni večer ob morju.

In potem odločitev: »Grem na svojo poslovno pot« in odlične izdelke prenesem med uporabnike skupaj z zavestjo, da z njihovo uporabo delajo dobro zase, za svoje zdravje in okolico. Koža je naš prevodnik in vse kar nanesemo nanjo prodre v globino vse do notranjih organov. Zato ji privoščimo sestavine ki jih najdemo v naravi in ji povrnimo naravno delovanje ter telo nam bo hvaležno.

Deli s prijatelji