Poletje, počitnice in nagrada

Poletje, počitnice in nagrada

Rada imam poletje, počitnice, morje in uživam ob jutranjem teku ob obali. Rada imam tudi potepanje s kolesom po prostranih pokrajinah in odkrivanje novih krajev, običajev in ljudi. Všeč mi je vzpon v hrib, kjer je zrak svež in temperature malo nižje. Prav prijetno je, ko v dolini žge, na vršacu pa si moraš obleči pulover, ker je tako sveže. Vse to so počitnice…

Poletje je čas, ko si jih lahko privoščimo malo več časa zase. Enostavno zato, ker je čas dopustov in v službi enkrat ni enega , drugič drugega in je vsako kontaktiranje mala uganka, ali je ali ni na dopustu. Poletje je čas, da si napolnimo baterije, ki so v pogonu na »max« ostalih 10 mesecev in si kdaj pa kdaj tudi malo oddahnemo.

Vzamemo si čas zase, se zagledamo vase ali pa  se samo zleknemo na travnik ali v udoben ležalnik in  se zagledamo v morsko gladino, prelepo pokrajino ali iz strme gore v dolino. Pomembno je , da tudi v tem počitniškem času  poskrbimo zase in za svoje počutje…..

Ta dva meseca bodo tudi naši prispevki bolj sproščeni…. Napisali vam bomo, kje preživljamo počitnice, poslali kakšno slikico iz raznih popotovanj in opisali naše izkušnje z izdelki MIRTA na vseh teh doživetjih. Vedno bodo z nami DEZODORANTI, ki jih imamo zdaj v štirih različnih vonjih; sivka, evkaliptus, mandarina in bergamotka, z nami bo tudi maslo/marmelada za sončenje in kakšen losjon ter še malo okroglo presenečenje, ki pa  vam ga bomo predstavili v prihodnjih dneh.

Vabimo vas, da spremljate naše dogodivščine in nam pošiljate tudi vaše pozdravčke s počitnic, kjer koli že boste in zraven postavite še izdelek naravne kozmetike MIRTA, ki bo z vami. Izmed vseh bomo izbrali tri posnetke in jih nagradili z izdelkom naravne kozmetike MIRTA, ki ga boste dodali na fotografijo, ker bo z vami na prijetnih poletnih doživetjih. Vaše  fotografije pošljite na naš elektronski naslov do 15.septembra 2017, ko bomo izbrali tri najboljše.

Torej pred nami sta dva počitniška meseca, ko bomo tako ali drugače uživali tople poletne dneve.

Vsak po svoje…in naj vam bo nepozabno lepo.

Deli s prijatelji