Z vami delimo spoštovanje do narave!

Naravna zeliščna in eterična olja, posušena mleta zelišča, naravni čebelji vosek, macerati, fini dišeči hidrolati - to so glavne sestavine kozmetike MIRTA. Vse snovi v izdelkih, kot tudi končni izdelki, so kakovostno preizkušeni in certificirani s strani pooblaščenih institucij. Embalaža, ki jo uporabljamo, je izključno eco in smart certificirana plastika in steklo. Proizvodnja poteka v majhnih serijah, tako da so izdelki vedno sveži in dišeči.

 

Odkrijte nežno naravo otoka Lošinja!

Naravna kozmetika MIRTA je nastala na prelepem zelenem otoku severnega Jadrana - Lošinju. Lošinj je otok pestre in bujne vegetacije, ima 1018 rastlinskih vrst, preko 200 vrst pa je zdravilnih rastlin. Tam najdemo številne rastline, ki zdravijo telo in dušo. Bogastvo rastlinskih vrst ter morje in zrak spremenijo otok Lošinj v aromaterapevtski center ter destinacijo vitalnosti in zdravja. Tukaj je narava v službi wellnessa, saj so vonji, ki vladajo otoku, edinstveni.

Naravna kozmetika Mirta je ustvarjena iz naravnih, zdravilnih rastlin in eteričnih olj rastlin značilnih za otok Lošinj. S svojim izrazitim naravnim vonjem vas popelje v osrčje neokrnjene narave otoka Lošinja ter zaradi 100- odstotno naravnih sestavin nima škodljivih učinkov na vaše zdravje.