Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj

Naravna kozmetika – naravni dezodoranti MIRTA in adijo neprijeten vonj

Uporabljate dezodorant ,  naravni dezodorant?  V današnji naglici in hitenju, ga skoraj ni junaka, ki bi si upal preživeti dan brez zaščite pri potenju.

In kakšne so te zaščite? Ali kdaj vzamete v roke embalažo in preberete kaj vaš dezodorant vsebuje? V množici sestavin , ki so napisane pod sestavo  jih vsaj nekaj ne poznam in ne razumem in jih niti nisem uspela razvozlati  s pomočjo literature in googla.

In kaj to pomeni?  Da ne vem, kaj dnevno nanašam na kožo in ali ji to škoduje…. Dezodorant ne sme biti preveč zapleten, sestavine so lahko enostavne in razumljive, bistveno je, da ko sem pod vsakdanjim stresom ne oddajam neprijetnega vonja v okolico. In še nekaj, da z raznimi nepoznanimi substancami ne škodujem svojemu telesu. Saj vemo,  koža je pretvornik, ki vse, kar nanesemo nanjo, prenese do naših notranjih organov…. Tako kot to naredimo z vsem kar zaužijemo. Zato sem pozorna kakšen je moj dezodorant.

Veseli me , da je takih kot sem jaz vse več. Naravni dezodorant je bil v lanski medijski akciji konec leta proglašen za naj produkt in to pomeni, da gremo v pravo smer. Pri naravni kozmetiki MIRTA imamo naravne dezodorante z osvežilnim vonjem evkalipta in romantičnim poletnim vonjem sivke in kar je najvažneje, vemo kaj vsebuje in da ne škoduje našemu telesu. Zdravniki so si enotni, da parabeni, aluminij in druge sintetične substance  negativno vplivajo na naše telo. Nihče ne more z gotovostjo trditi , da so to glavni povzročitelji različnih bolezni, predvsem pri ženskah, raka na dojkah. Seveda ne, saj smo v današnjem okolju izpostavljeni škodljivim vplivom na vsakem koraku in izognimo se jim  vsaj tam, kjer se jim lahko. In naj bo prvi korak z naravno  kozmetiko , ki jo uporabljamo vsakodnevno. Majhna količina sintetičnih snovi pri laboratorijskih raziskavah lahko da ni škodljiva, vsakodnevno nanašanje in uporaba pa na dolgi rok prineseta posledice.

S tem se seznanite tudi vi. Uporabite naravni dezodorant v obliki kreme  z vonjem evkalipta ali sivke. In naj vam zaupamo še nekaj…. V naših laboratorijih že nastaja nov vonj, ki nas bo s svojo svežino popeljal v poletje in nas varoval pred zoprnimi bakterijami ki povzročajo neprijetni vonj potu.

Zato nas spremljajte in sodelujte z nami…. Tako boste med prvimi, ki ga boste lahko preizkusili. Za nas in naše zdravje gre.

Deli s prijatelji