Kot bi v kopalnico posijalo sonce

Kot bi v kopalnico posijalo sonce

Pa je spet jesen…. Poletje nam je postreglo z obilo lepega vremena in toplimi dnevi. Preživeli smo ga ob morju, ob jezerih ali v planinah. Kakor komu ustreza, s knjigo na ležalniku ali s pohodniškimi čevlji ali na kolesu. Z oktobrom pa se tudi »podaljšano« poletje poslavlja. Na srečo še ni bilo veliko zelo hladnih in deževnih dni ampak tudi to še pride. Rada imam dež, ker so takrat moji dnevi bolj ustvarjali, vendar pa imam najraje sonce in toploto. In zato imam rada poležavanje s knjigo pod dišečim borovcem in jutranji tek ob obali ter dišeče rastlinje otoka Lošinja.

Naravno za obraz

Z jesenjo se izdelkom naravne kozmetike MIRTA pridružujejo nove zgodbe, ki so zapisane v novih proizvodih, ki se pridružujejo dišečim naravnim izdelkom, ki jih že poznate. Dišijo po smilju in rožmarinu in vsebujejo kolagen, ki je glavni gradnik vezivnega tkiva v človeškem telesu. V družinico naravne kozmetike MIRTA smo dodali dve novi kremi za obraz.  Prva je namenjena negi občutljive, hiperpigmentirane in dehidrirane kože, druga negi mešane in mastne zrele kože. V prvi boste našle   kolagen in dišeče vonje lavandina, ognjič, šipkovo olje,limonsko travo in olje semena granatnih jabolk.  V drugi pa nas očara čudovita vonjava rožmarina, ki mu je dodano olje groznih pešk, lešnikovo  olje in brškin.  Da pa bo še bolj dišalo po rožmarinu, ki delujejo antioksidativno in s svojim vonjem pomirja in bistri duha smo v družinico dodali tudi naravni tonik  ali cvetno vodico z njegovim vonjem.

…in dišeče za telo

Za vse, ki imate rade smilj, čudovito zlato rastlino  večne mladosti pa v naši družinici narave pozdravljamo losjon za telo z nežno in lepo mazljivo teksturo  vonja smilja in olje za telo in obraz smilj. Oba bosta poskrbela, da bo naša koža mehka, gladka, čvrsta in elastična ter bo dobila  zlat sijaj. Pred uporabo le teh pa si bomo telo oprhali z novim vonjem naravnega mila smilj. In smiljevi izdelki na kopalniški polički bodo kot bi v našo kopalnico posijalo sonce.

Pa naj bo jesen… Sprehod po suhem listju , dežne kapljice in mokri čevlji, hladna jutra in kratki dnevi…. Zvečer se pogrejmo pred toplim kaminom in si pred spanjem privoščimo poletje, z novimi dišečimi izdelki in vonji narave otoka Lošinj. Meni so všeč.

Deli s prijatelji