Dezodoranti za užitek

Dezodoranti za užitek

Kaj si se pa tokrat izmislila? : »Dezodoranti za užitek«. Po štirih majskih zapisih bom z dezodoranti nadaljevala tudi v junij. Vendar samo na kratko, toliko, da vam predstavim mnenje zadovoljne uporabnice, ki je dezodorante in še nekaj naših izdelkov preizkusila.

No, moram priznati, da »Dezodoranti za užitek« ni ravno moja ideja. O tem kako dobri so dezodoranti MIRTA mi je napisala znanka Sonja Javornik in objavila tudi na svojem blogu

Pa poglejmo kaj piše:  

 »Pred časom sem se z neko poznavalko pogovarjala o tem, kako trapasti smo, da si ravno nad bezgavke nanašamo cel kup kemikalij. In se seveda odločila, da bom v prihodnje pri dezodorantih bolj previdna. Zdaj izbiram res samo naravne. Ampak priznam – nekateri niso najbolj učinkoviti. Drugi pa se zlahka primerjajo tudi s tistimi, ki imajo na razpolago vse mogoče kemične spojine … Eden teh boljših je vsekakor dezodorant Mirta. Naravna kozmetika Mirta ima v izdelkih res skrben nabor zdravilnih zelišč, tako da mi je bil všeč tudi losjon za telo. Krema za roke pa je bila super, ampak se je kar hitro pokvarila. Kar je sicer po mojem velik plus, saj dokazuje, da so sestavine res naravne.

Pri dezodorantih lahko izbirate med vonjem evkalipta, mandarine, bergamontke in sivke – tega sem tudi sama preizkusila. Seveda o kakih parabenih, aluminiju in drugih sintetičnih spojinah ni niti sledu, zato pa bo koža mehka zaradi karitejevega masla, elastična zaradi kokosovega olja, brez vnetij zaradi sode bikarbone, ki deluje antibakterijsko … Torej same sestavine, ki bi jih lahko uporabili celo v kuhinji. Dezodorant sicer ne zdrži več dni, ampak sama itak ne razumem, zakaj sploh kdo želi preizkušati, kako izgleda, če se več dni ne stušira. Vsekakor pa boste od jutra do mraka lahko sproščeni – v tem času bo Mirta dezodorant poskrbel, da bo vonj ostal prijeten«.

Po vsem, kar smo v mesecu maju napisali, ob tem kaj je dodala še Sonja in ob tem da lahko žepni dezodorantek za počitnice ob nakupu dveh vaših najljubših izdelkov hkrati dobite gratis, komaj verjamem, da dezodoranta MIRTA še niste preizkusili.

Torej ker je vročina na pohodu in vaša odločitev na mestu je zadnji čas, da si ga priskrbite.

Deli s prijatelji