DEZODORANTI za na POČITNICE

DEZODORANTI za na POČITNICE

Dezodoranti za počitnice, ki  so pred vrati. Obdobje, ko o njih razmišljamo in jih načrtujemo je najlepše. Pred nami so načrti in želje in ob tem tudi razmišljanja kaj vse bomo vzeli s seboj.

O dezodorantih smo ta mesec že nekajkrat pisali. O različnih vonjih, njihovi naravni sestavi in učinkoviti uporabi. Običajni dezodoranti naravne kozmetike MIRTA so v 50ml steklenih lončkih in jih uporabljamo dolgo, pol leta in lahko tudi več. So nežni in lahko mazljivi in vonji osvežilnega evkalipta, romantični poletni vonj sivke, sveži vonj mandarine ali nežni vonj bergamotke nam polepšajo jutra pred vsakim dnevom. Hranimo jih v kopalnici ali garderobi in v majhnih količinah nanašamo na kožo pod pazduho. Vemo , da so sestavine enostavne in razumljive in da, ko smo pod vsakdanjim stresom nas zaščitijo pred neprijetnim vonjem znoja.  In še nekaj, da z njihovo uporabo ne škodujemo svojemu telesu in da tudi ne puščajo trajnih madežev na naših oblačilih. Telo se ob uporabi naravnega dezodoranta MIRTA normalno poti in izloča strupe, kar je pač potrebno početi vsak dan, ni pa neprijetnega vonja in vzpostavlja se naravno ravnovesje delovanja telesa. Nič hudega, če se znojimo, potenje je zdravo in čeprav nam danes še ni vroče se o učinkovitosti naravnih dezodorantov prepričajmo predenj nam bo.

Prav te preizkušene in zanesljive dezodorante smo pripravili tudi za na  počitnice. Shranili smo jih v lično majhno embalažo, ki gre v vsak žep, še tako majhno torbico in najde najbolj skriti kotiček v našem nahrbtniku. Z nami je lahko tudi pri športu, da ga po tuširanju uporabimo kjer mu je mesto.

Skratka v veliki ali majhni embalaži nas ne bo razočaral. Majčkeni dezodorantki imajo svojo ceno, lahko pa so tudi vaše darilo v primeru, če boste do konca junija naročili dva izdelka iz naravne kozmetike skupaj.

Torej poklikajte po spletni strani in med izdelki izberite vaša dva najljubša  in mali žepni dezodorant v vašem priljubljenem vonju (v katerem je vsebine skoraj za en mesec) bo s tem vaš. Pa kar pohitite, količine so omejene , vroči poletni dnevi pa so vsak dan bližje.

Deli s prijatelji